Meezeilen

Prijzen

Varen met een schip is feitelijk een unieke combinatie van vervoer, verblijf en ook nog eens vermaak inéén. En dat voor een prijs waar je misschien net een (piepklein) vakantiehuisje op de hei kunt huren! De genoemde prijzen zijn ongeacht voor-, na- of hoogseizoen. Bovendien is bij ons de schipper, z'n maat en verder alles inbegrepen. Enige uitzondering daarop zijn catering en transferkosten.

Je krijgt dus geen naheffingen voor sluis-, brug- en havengelden, diesel- gas- en watergebruik, noch voor linnen- en beddengoed, toeristen-belasting of eindschoonmaak. Een dagtocht duurt in de regel van 10.00u tot 17.00u, weekenden beginnen vrijdags om 20.00u en eindigen zondags om 17.00u. Het is wijs voor je eigen aan boord gebrachte spullen een reisverzekering af te sluiten en desgewenst een annuleringsverzekering.

Dagtocht € 600,- Dag: 12 personen
Nacht: 10 personen
Weekend € 1100,-
Midweek € 1600,-
Hele week € 2200,-
Dagdeel (za/zo) € 400,-
Dagdeel (ma-do) € 350,-
Dagtocht (ma-do) € 480,-

Blijven slapen aan boord kost 7,50 euro. Meevaren met ons gezin (zie mogelijkheden") kun je voor de prijs van 27,- euro per persoon per dag. Een enkel dagje meezeilen zonder eten boek je al voor slechts 20,- euro per persoon.

Transferkosten
Transferkosten zijn extra kosten die we moeten maken als je vanuit een andere haven wilt vertrekken dan onze thuishaven Enkhuizen. Dit zal in de regel niet meer dan 100-150 euro bedragen.