Meezeilen

Mogelijkheden

Ons schip de Noordster is door zijn afmetingen met name geschikt voor kleinere gezelschappen (12 pers.) waarbij het hele schip exclusief ter beschikking staat aan u en uw gezelschap.

Dagtochten zowel als meerdaagse reizen zijn mogelijk maar bijvoorbeeld ook een mooie zomeravondtocht met misschien een overnachting aan boord? Vul maar in! Omdat wij kleinschalig charteren maken wij van elke reis maatwerk, waarbij de wederzijdse verwachtingen vooraf goed worden doorgesproken. Om mee te varen is geen zeilervaring nodig. Reisdoelen worden samen met de schipper bepaald én behaald. Iedereen heeft een stem en ons streven zal altijd zijn aan zo veel mogelijk mensen en wensen tegemoet te komen.

Behalve het hele schip huren is het voor individuelen, één- of twee- oudergezinnen (tot 6 pers.) mogelijk met ons gezin mee te varen voor slechts 27euro per persoon per dag, all-in ! Wellicht veel unieker dan je verloren voelen op een groot schip waar je misschien nauwelijks aan bod komt bij het hijsen en strijken, sturen en manoeuvreren onder zeil?!